Gratis Aanmelden

Masochisme met geile dame (52)

Spank-You689 (52)

Ik spank je met mijn liniaal als je me niet goed likt!

Maak contact met haar
  1. Naam: Spank-You689
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 20/11/1966
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met geile dame Spank-You689 van 52
MssWhip (27)
★★★★☆
Word je graag streng aangepakt? Word je graag gespanked en vernederd? Dan ben ik de juiste dame voor jou! Want ik hou ervan je te laten knielen voor me! Samen met mijn whip lukt dat wel zeker!
SM met wilde studente
SpankSlut (33)
★★★★☆
Geile slet die hard en langdurig gespankt moet worden. Mijn geile reet lekker slaan en meppen tot ze rood ziet en me daarna teder neuken tot ik over de pijn heen ben om alles weer van voor af aan te laten beginnen.
Sado maso met kinky milf
smOnderdanig02 (31)
★★★★★
Laatst ben ik geveild op een illegale SM veiling, deze vind eens in de zoveel tijd plaats waar meerdere meesters samen komen om te wisselen van slaaf. Ik dacht dat ik bij een ervaren meester terecht was gekomen, maar niets is minder waar.. Het enige wat ik moet doen ik hem klaar pijpen en dan neukt hij mij als een haasje anaal. Ik denk niet dat hij precies begrijpt wat SM inhoud, na mijn mening hoort hij hier totaal niet in thuis. Dus heb ik het contact verbroken per direct! Wat ik wel zoek? Een hardhandige man welke mij elke dag spankt, vernederd, mij tot het uiterste drijft..
Sado maso met wulpse studente
Linde1995 (26)
★★★★☆
Jah, stop! Daar ben ik dan, Linde, een vrij extreme vrouw wat sex betreft. Ik zoek dan ook een extreme date met een extreme man.Als ik over extreem heb, bedoel ik bondage, Dom sub, spanking en nog meer, maar dat hou ik even voor mezelf.
Hardcore met lekkere studente
Multifunctioneel (27)
★★★★★
Kaarsvet over me heen laten lopen, tepelklemmen, klemmen op mijn kut en kont, spanking, dubbele penetratie, maskers, zweepjes en handboeien, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Neuken met geile studente
DarkAndTasty221 (30)
★★★★★
Duister maar spannend, vind het spannend om ondeugende kinky dingen te ondernemen samen. Lekker buiten, binnen, vernedering, spanking en al het andere dat lekker kinky is..
SM met wulpse studente
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Neuken met Janieke
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Neuken met anaal met Lenthe
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Neuken met Tannetje
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Neuken met anaal met Maatje
© 2024 bdsmvrouwen.nl